Onafhankelijkheid Kwaliteit Duidelijkheid Ervaring Service

Altijd binnen handbereik

Introductie

Fisconti Tax Consulting is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingen. Onze klantenkring bestaat uit Nederlandse en multinationale ondernemingen variërend van grote en gerenommeerde bedrijven tot startende ondernemingen. De klanten van Fisconti zijn actief in verschillende sectoren en industrieën.

Voor het leveren van topkwaliteit belastingadvies is ervaring onmisbaar. Het is daarom belangrijk dat de adviseurs verbonden aan Fisconti beschikken over ruime ervaring opgedaan bij grote internationale “Big Four” belastingadvieskantoren. Voor u, als klant, betekent dit dat u kunt profiteren van de ruime hoeveelheid ervaring met het toepassen van op maat gesneden creatieve – maar ook werkbare – fiscale oplossingen.

De ervaring geeft Fisconti ook toegang tot een netwerk van onafhankelijke belastingadviseurs die topkwaliteit adviezen kunnen leveren en met wie wij dezelfde principes delen. Op die manier kunnen wij ook buiten ons eigen werkterrein onze klanten met raad en daad terzijde staan.

Fisconti vindt het belangrijk om uw onderneming door en door te kennen en gezien te worden als een logisch verlengstuk van uw eigen organisatie. Als het gaat om fiscale zaken willen wij uw zakenpartner zijn die u altijd binnen handbereik heeft. Wij denken dat deze instelling nodig is om u en uw onderneming proactief te kunnen adviseren en oplossingen aan te dragen die naadloos aansluiten bij de specifieke omstandigheden van uw organisatie.

Onafhankelijkheid

Fisconti is een onafhankelijk belastingadvieskantoor en vormt dus geen onderdeel van een accountantsorganisatie. Deze status heeft als groot voordeel dat wij niet gehinderd worden door de steeds striktere regels ten aanzien van de onafhankelijkheid van accountants. Wij kunnen daarom onvoorwaardelijk uw belangen behartigen zonder de aarzelingen, beperkingen en goedkeuringsprocedures die tegenwoordig horen bij het hebben van een samenwerking met accountants. Fisconti kan direct ingeschakeld worden voor uw fiscale zaken en daarmee invulling geven aan het zijn van zakenpartner van onze klanten.

Wij kunnen u ook zonder de druk van opgelegde omzetdoelstellingen – adviseren over het al dan niet inschakelen van andere specialisten. Op die manier kunnen wij u altijd een oplossing bieden die past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Een ander voordeel van de onafhankelijkheid is dat Fisconti Tax Consulting ook kan helpen met het implementeren van oplossingen en daarmee ervoor te zorgen dat goede ideeën ook in de daarbij behorende daden kunnen worden omgezet.

Kwaliteit

Op het eerste oog zult u weinig verschil zien tussen de verschillende gespecialiseerde belastingadviseurs maar het werken met de ene adviseur kan een heel andere ervaring zijn als werken met de andere. Wij willen dat onze klanten het net zo fijn vinden om met Fisconti te werken als wij plezier hebben in het werken voor onze klanten.

Weten wat er bij de onderneming speelt en het hebben van een goede relatie met de cliënt biedt de basis voor topkwaliteit belastingadvies. Door uw onderneming en uw persoonlijke wensen te kennen, kunnen wij anticiperen op ontwikkelingen binnen uw onderneming en met oplossingen komen die helder, pragmatisch en op tijd zijn.

De ervaring en kwaliteit van uw adviseur is van groot belang voor het realiseren van uw fiscale doelstellingen. Bij de uitvoering van opdrachten mag deze ervaring niet op de achtergrond verdwijnen als dat niet in uw belang is. Wij investeren veel geld en tijd in de kwaliteit van onze diensten en willen daarin geen concessies doen.

Fisconti wil fiscale vraagstukken niet onnodig compliceren en wil heldere adviezen geven. Wij zijn – net als u – niet geïnteresseerd in tijdrovende (en dus kostbare) onderzoeken van alternatieven waarvan een adviseur met ervaring en kennis van uw onderneming bij voorbaat al weet dat het ofwel fiscaal onhaalbaar is ofwel ongeschikt is binnen de context van uw organisatie. Bij Fisconti wordt u dus niet afgescheept met een onervaren adviseur waarvan slechts het uurtarief met recht ‘senior’ genoemd mag worden.

Werken Bij/Met Fisconti

Samenwerken met Fisconti betekent het willen overstijgen van je eigen verwachtingspatroon. Ongeacht jouw persoonlijke en zakelijke ambities zul je bij Fisconti ongelimiteerde mogelijkheden vinden.

Fisconti heeft de ambitie om erkend en herkend te worden als een leidend belastingadvieskantoor voor grote en middelgrote (Nederlandse zowel als multinationale) ondernemingen. Dit betekent niet dat wij tot de grootste advieskantoren willen gaan behoren. Kwaliteit zal altijd onze hoogste prioriteit hebben ook al betekent dit dat de groei van het kantoor wordt vertraagd. Als we spreken over kwaliteit dan bedoelen we niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening maar ook de kwaliteit van het leven van de mensen die bij Fisconti zijn betrokken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ambitie kan worden gerealiseerd met behulp van de energie en ondernemingszin van de personen die – in welke vorm dan ook – bij en met Fisconti werken.

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met getalenteerde en ondernemende fiscalisten die de visie en waarden van Fisconti delen.  Fisconti Tax Consulting staat open voor elke vorm van dienstverband (voltijd of parttime) en diverse vormen van samenwerking.

Vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen vacatures uitstaan. Mocht u toch geinteresseerd zijn neem dan contact met ons op.