International Wereldwijd verbonden & Onafhankelijk Worldwide Connected & Independent Weltweit verbunden und unabhängig Connecté et indépendant dans le monde Conectado e independiente en todo el mundo Connesso in tutto il mondo e indipendente Połączony i niezależny na całym świecie ワ ー ル ド ワ イ ド コ ネ ク テ ッ ド & イ ン デ ィ ペ ン デ ン ト  वर्ल्डवाइड कनेक्टेड एंड इंडिपेंडेंट

Internationaal

De activiteiten van Fisconti beperken zich niet tot Nederland alleen. Wij helpen onze klanten ook als het gaat om internationale fiscale vragen. Door de jarenlange ervaring in de internationale fiscale praktijk beschikken wij over een uitgebreid internationaal netwerk van fiscale specialisten.

Deze buitenlandse belastingadviseurs zijn net als Fisconti verbonden aan de Corporate Tax Alliance. Dit is een netwerk van onafhankelijke belastingadviseurs gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en met jarenlange ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Samen met deze buitenlandse collega’s zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden voor uw internationale fiscale vraagstukken.

Alhoewel Corporate Tax Alliance in steeds meer landen is vertegenwoordigd, kan het zijn dat uw onderneming in een land actief is waar de CTA (nog) niet actief is.

Ook in die landen kunnen wij een geschikte adviseur voor u vinden of gebruik maken van al bestaande contacten in de desbetreffende landen. Een belangrijk voordeel van onze onafhankelijke status is dat wij geheel vrij zijn bij de keuze van buitenlandse fiscale adviseurs. Wij dienen slechts één belang, dat van de klant.

Onze Experts in Internationaal.

Jan van Tilburg

Guido van Asperen

Het laatste nieuws over Internationaal

Trade Agreement UK And EU

On 1 January 2021, the United Kingdom has left the EU Single Market and Customs Union, and all EU policies. Although it is goods that a Trade Agreement has been reached, the separation can still be qualified as a ‘Hard Brexit’.

Read More »

Proposed Dutch Withholding Tax Amendments

In order to increase the competitiveness of the Dutch corporate tax system, the Dutch Ministry of Finance has introduced draft legislation that will result in the abolishment of Dutch dividend withholding tax in more cases.

Read More »

Bedrijf

Fisconti Tax Consulting
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
+31 (0)70 365 66 17
Nederland

© 2021 Fisconti. Alle rechten voorbehouden