Duy Nguyen

Reorganisations Payroll tax Income tax Corporate taxes

Duy Nguyen

Reorganisations Payroll tax Income tax Corporate taxes

“Getting Things Done Now, Making Things Better For The Future”

BTW Specialist

Duy is sinds 2007 belastingadviseur met als specialisme internationale btw. Voor Fisconti was Duy verbonden aan Deloitte, PwC en EY. Duy heeft ervaring in vrijwel alle aspecten van de belastingadviespraktijk zoals bezwaar- en beroepsprocedures, het opzetten en (her)structureren van internationale business modellen, fusies en overnames, het behalen van rulings bij de Belastingdienst, Tax Control Framework implementatie, Horizontaal Toezicht management, tax technology toepassingen, ERP-systeem implementaties en algemeen tax management. Duy is klantgericht en werkt op een praktische manier waarbij ook andere bedrijfsbelangen mee worden genomen in een belastingvraagstuk.

Sectoren waarover Duy veel ervaring en kennis beschikt zijn digitale economie en e-commerce, TMT, consumer products & retail, supply chain operations en energie trading.

Recent is Duy zeer betrokken bij de impact van de Brexit op de operaties van bedrijven die internationaal handel drijven met of vanuit Groot-Brittannië. Op het gebied van douane en btw is de impact op de dagelijkse supply chain operaties van bedrijven concreet.

Duy is in 2007 afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Universiteit van Tilburg. Hierna heeft Duy in 2010 de post-doc beroepsopleiding voor academisch geschoolde belastingadviseurs afgerond bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.